18 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

BELEDİYE ÇALIŞIYOR HAKKARİ GÜZELLEŞİYOR

Belediye çalışıyor Hakkari güzelleşiyor

Hakkari Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından kendin birçok noktasında başlattığı dış duvar tamir ve boyama çalışmaları devam ediyor.

24 Eylül 2024 Salı 10:34

Hakkari’deki vatandaşların önemli kullanım alanlarından olan ve özellikle yaz aylarında bolca vakit geçirilen parkların rutin bakım ve yenileme çalışmaları aralıksız olarak devam ediyor.

Hakkari Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri kentin birçok noktasında bulunan parklardaki kamelya ve bankların yenileme ve boyama işlemlerine devam ediyor. Kentin önemli konfor alanlarından olan ve yaz aylarında yoğun vakit geçirilen parklarda çalışmalar yoğun bir şekilde sürüyor.

Kentte bulunan ve vatandaşlar tarafından ziyaret edilen parklardaki kamelyalar ve banklar onarıldıktan sonra gerekli boyama işlemlerinin ardından yeniden vatandaşların hizmetine sunuluyor. 
Program dahilinde çalışmalarını sürdüren Park Bahçeler Müdürlüğü ekipleri sürdürdüğü çalışmalarda 17 park alanını yeniden onararak yeni malzemeler eklendi.

Pare ve Bahçeler  Müdürlüğü yetkilileri, Sayın Valimiz Ali Çelik’in talimatları doğrultusunda  “Belediye olarak her bir sakinimizin yaşam konforunu daha da arttırma hedefiyle çalışıyoruz.

Bu anlamda şehir hayatının yorgunluğunu atmaya vesile olan park alanlarımıza yenilerini eklerken diğer taraftan da mevcut parklarımız ve yeşil alanlarımızı yeniliyor ve bakımlarını yapıyoruz. Çalışmaların devamında Kent Parkı dış duvar tamir ve boyama çalışmalarımız ise devam ediyor” denildi

Haber: Feyzullah Taş

whatsapp-image-2024-09-24-at-10-02-50.jpegwhatsapp-image-2024-09-24-at-10-04-56.jpegwhatsapp-image-2024-09-24-at-10-32-53.jpeg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.