19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C

BELEDİYE EKİPLERİNDEN KORKULUK ÇALIŞMASI

Belediye ekiplerinden korkuluk çalışması

Hakkari Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, vatandaşların bulundukları bölgelerde tedirgin oldukları ve tehlike içeren bölgelerde daha güvenli olmalarını için korkuluk çalışması başlattı.

20 Ağustos 2024 Salı 13:51

Hakkari Belediyesi sınırları içerisinde bulunan belli noktalarına, yoldan yüksek olan alanlara, bazı yol kenarlarına ve vatandaşlarının ihtiyaçları doğrultusunda belirlenen bölgelerde de korkuluk çalışmalar yaptı.

Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yetkilileri, kentin 8 ayrı noktasındaki köprü ve istinat duvarlarına demir korkuluk yaptıklarını belirttiler.

Yetkililer,” Vatandaşlardan gelen bu yöndeki talep ve isteklerin değerlendirilerek, bu doğrultuda çalışmalar yapıyoruz. Program dahilinde gerçekleştirilen korkuluk çalışmaları, vatandaşların bulundukları bölgelerde tedirgin oldukları ve tehlike içeren bölgelerde daha güvenli olmalarını sağlamak için yapılıyor.

korkuluklar.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.