22 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara11°C

BELEDİYE YETERSİZ KALIYOR

BELEDİYE YETERSİZ KALIYOR

Zabıta Müdürlüğü ekipleri, şehir merkezindeki çöplüklerden beslenen ve gün geçtikçe sayıları artan başıboş hayvanların önüne bir türlü geçemiyor.

31 Temmuz 2009 Cuma 15:04

Belediye Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin tüm ikazlarına rağmen, şehir merkezindeki çöplüklerden beslenen başıboş hayvanların önüne geçilemiyor. Zabıta Müdürlüğü ekiplerinin, şehir merkezinde yakalayacakları hayvanları Keseriz , Şehir dışına bırakırız , Ceza yazarız gibi bütün ikazlarına rağmen ilde her geçen gün başıboş hayvan sayısının arttığı belirtildi. Şehrin değişik cadde ve sokaklarını mesken tutan ve çöplüklerde beslenen hayvanlar araç trafiğini de defalarca tehlikeye düşürdüğü kaydedildi.

 Zabıta Müdürlüğü yetkilileri ise başıboş hayvanları şehir dışına çıkarmak için ellerinde gelen tüm gayretleri gösterdiklerini ve bu hayvanlar için 2 çoban bile tuttuklarını ifade ettiler. Hakkarihabertv.com-Necmi Ertuş

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.