08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

BELEDİYE/DEN HALK TOPLANTISINA DAVET

BELEDİYE/DEN HALK TOPLANTISINA DAVET

Hakkari Belediye Başkanlığı 2009 yılı 9 aylık faaliyet raporunu açıklamak için düzenleyeceği toplantı için 5 bin davetiye dağıttığı belirtildi.

08 Ocak 2010 Cuma 15:02

 Belediye Başkanı Dr. Fadıl Bedirhanoğlu, başkan yardımcıları ve belediye meclis üyeleri ile birlikte çarşı merkezinin değişik noktalarını dolayarak esnaf ve yolda geçen vatandaşlara davetiye dağıttılar. Davetiyede,” Cumartesi günü saat 13:00 da Belediye Lokalinde 2009 yılı 9 aylık faaliyetlerini halkla paylaşacağız. Toplantıda halkımızın görüş ve önerilerini alınacaktır” denildi.

 

  Davetiye dağıtımı sırasında kısa bir açıklama yapan Başkan Bedirhanoğlu,”Açık şeffaf ve halkın katılımı ile belediyecilik anlayışımız var. Yarın bunun ilk adımı olarak 9 aylık faaliyetlerimizi halkımızla paylaşacağız. 2010 yılı için halkımızın görüş ve önerilerini alacağız. Yarınki toplantımıza tüm halkımız davetlidir' dedi. Belediye başkanı ve beraberindekiler İl genelinde toplamda 5000 davetiye dağıttılar.

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.