27 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

BELEDİYE'DEN HUMMALI ÇALIŞMA

Belediye'den hummalı çalışma

Hakkari Belediye Başkanlığı tarafından değişik mahallelerinde başlatılan yol genişletme ve yapım çalışmalarını hızla devam ediyor.

03 Ekim 2011 Pazartesi 15:27

Haber: Feyzullah Taş- Belediye ekiplerinin; Dağgöl, Bağlar, Biçer, Kıran ve Berçelan mahallelerindeki çalışmalarını tamamlamasının ardından şimdi de Bulak Mahallesi Zübeyde Hanım Caddesi'nde çalışmalara başladı. Bir taraftan yolu genişleten diğer taraftan ise istinat duvarı yapan belediye ekipleri, kış mevsimi gelmeden çalışmalarını tamamlamayı hedefliyor.

Konu ile ilgili bir açıklama yapan Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kazandıoğlu, şehrin değişik mahallelerindeki yol genişletme ve yapım çalışmalarının devam ettiğini söyledi. Kazandıoğlu, "Yaz aylarında hummalı bir çalışma başlatmıştık ve bu çalışmalarımız halen aralıksız olarak devam ediyor. Şehir merkezinde 3 bin 500 metreküp istinat duvarı yaptık.

Bunun yanında parke taşı döşeme çalışmaları daha sonra da kanalizasyon şebekesi olmayan mahallelerde yeni şebeke döşeme çalışmaları başlattık. Buradaki amacımız Hakkari'yi daha yaşanılır hale getirebilmektir. Çalışmalarımız sırasında bize her türlü desteği sunan vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz" dedi.
 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.