06 Ekim 2024
  • İstanbul27°C
  • Ankara27°C

BERÇELAN YAYLASINI KİRLETİYORSANIZ GELMEYİN

Berçelan Yaylasını kirletiyorsanız gelmeyin

Hakkari’de 4 mevsimin bir arada yaşandığı 3 bin 500 rakımlı Berçelan Yaylası çevresinin piknikçiler tarafından kirletildiğini belirten duyarlı çevreciler, eğer bu şekilde pikniğe geliyorsanız lütfen gelmeyin uyarısında bulundular.

08 Temmuz 2024 Pazartesi 11:53

Berçelan yaylasında arkadaşları ile birlikte çadır kuran çevreci Kemal Kurt, İnsanlığa ve çevresine saygısı olan herkesi Berçelan yaylasına bekliyoruz. Ama çevreyi kirletiyorsunuz lütfen gelmeyin dedi.

4 mevsimin bir arada yaşandığı Berçelan yaylasının doğası ile meşhur olduğunu belirten Kurt,” 3 bin 500 rakımlı Berçelan yaylası kent merkezine yakınlığı ile biliniyor.

Burada bin bir çeşit çiçek bulunmakta olup Temmuz ve Ağustos aylarında piknikçilerin uğrak yeri oluyor. Ancak çevreye atılan çöpler bu güzel doğayı kirletiyor. Bu güzelim doğaya hep birlikte lütfen sahip çıkalım.

Piknik yapmaya gidenler lütfen geride çöp bırakmayın ki bu yeşil alanlarda bizim gibi güzel bir nefes alsın. Sizden rica ediyoruz nereden olursanız olun çevreyi kirletmeyin” dedi. Haber: Feyzullah Taş

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.