18 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara3°C

BERÇELAN'DA 7 NOKTADAKİ SU ARIZASI GİDERİLDİ

Berçelan'da 7 noktadaki su arızası giderildi

Hakkari şehir merkezine 3 bin 500 rakımlı Berçelan yaylasında içme suyu sağlayan ana isale hattında meydana gelen arıza ekiplerin gece-gündüz çalışmalarıyla giderilerek şehre yeniden su verilmeye başlandı.

05 Aralık 2023 Salı 15:03

Hakkari'nin Berçelan Mahallesi yolunda 7 ayrı noktada meydana gelen su arızası meydana gelmesi üzerine Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü ekipleri harekete geçti. iş makineleri desteği ile yapılan çalışmada su arızaları tespit edilerek çalışmalara başlandı.

Yapılan 3 günlük çalışma sonucunda arızalar giderilerek yeniden su kent merkezine su verildi. Doğalgaz hatlarının da zarar gördüğü çalışmalarda doğalgaz ekibi ile belediye ekipleri koordineli olarak çalıştı.

Vatandaşın sıkıntı yaşamaması için ekiplerin 7/24 çalıştığını belirten  Belediye Su ve Kanalizasyon Müdürlüğü yetkilileri, Berçelan Mahallesi yolunda arızalanan su hatlarının yeniden onarıldığını belirttiler. Hakkarihabertv.com

su-4.JPGsu-3.JPGsu-2.JPG


 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.