08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

BİR KİŞİ SİLAHLA YARALANDI

BİR KİŞİ SİLAHLA YARALANDI

Hakkari'de polisin açtığı ateş sonucu bir çocuğun kalçasından yaralandığı belirtildi.

12 Aralık 2009 Cumartesi 17:47


Olayların belirli aralıklarla halen devam ettiği ilde mahalle yollarına kurulan barikatlar nedeniyle polisin halen mahallelere giremediği  belirtildi. Polise taş ve molotof kokteyli saldırıda bulunan göstericilere karşı ise polis gaz bombası ve tazyikli suyla müdahalesini sürdürüyor. Yeni Mahallede yola barikat kuran göstericiler PKK, APO, HPG yazıları yazarak eylemlerini sürdürüyorlar. Ayrıca belirli aralıklarsa silah seslerinin duyulması ise dikkatlerden kaçmadı. Hakkari Dağ ve Komando Tugay Komutanlığına giden askeri konvoy ise Yeni Mahalle yolunda barikat olduğu için İl Jandarma Komutanlığına gitmek zorunda kaldığı belirtildi.

 

Hakkari Medrese Mahallesi'nde ise özel harekat timlerinin bir eve ateş açtığı ve evde bulunan 6 kişilik Seven ailenden bir çocuğun kalçasından yaralandığı belirtildi. Hakkari Devlet Hastanesi Acil Servisine çocuğunu getiren 13 yaşındaki yaralı  çocuk Mehmet Sevin7in annesi Keyfir Seven'”Bizim mahallede olay vardı. Bizim hiçbir şeyden haberimiz yoktu evimizde idik. Özel harekat timleri mahalleye girdi. Etrafa rasgele ateş ettiler. Evde 6 kişi bulunuyorduk. Balkona çıkan çocuğum ise kalçasından yaralandı. Ambulans istedik ancak barikatlalar nedeniyle gecikti. Sonra da hastaneye getirdik. Şuanda tedavi altında bulunmaktadır” dedi.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.