08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

BU ARACIN İÇİNDE 4 KİŞİ SAĞ KURTULDU

BU ARACIN İÇİNDE 4 KİŞİ SAĞ KURTULDU

Hakkari-Van karayolunda 4 kişinin içinde bulunduğu bir aracın üzerine kayalar düştü. Kazada şans eseri can kaybı yaşanmazken araçta büyük maddi hasar meydana geldi.

30 Ekim 2009 Cuma 18:35

BU ARAÇTA YARA ALMADAN KURTULDULAR

Bu Videoyu Web de paylaş

 Edinilen bilgiye göre, olay akşam saatlerinde şehirden 6 kilometre uzaklıkta bulunan Hakkari-Van karayolunda meydana geldi. Aşırı yağışlar sonrası yerinden çıkan kayalar büyük bir gürültü  ile Hakkari'den Yüksekova istikametine gitmekte olan ve içinde 4 kişinin bulunduğu Fahri Kılıçoğlu yönetimindeki 30 AL 328 plakalı otomobilin üzerine düştü. Kayaları fark eden araçtaki vatandaşlar hemen aracı bırakarak kaçmaya başladılar. Araçta maddi hasar meydana gelirken şans eseri yaralanan ise olmadı. Olayın şoku içersinde olduğunu belirten sürücü Fahri Kılıçoğlu ise, verecek sadakalarının olduğunu ve mucize eseri kurtulduklarını söylediler. Bir süreliğine kapanan Hakkari-Van karayolu trafik polisleri nezaretinde Karayolları 114. Şube Şefliğinin yarım saatlik çalışması sonucu yeniden ulaşıma açıldı. (Hakkarihabertv.com)

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.