05 Ekim 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara14°C

BUTİK.PONCİK DOLANDIRIYOR

butik.poncik dolandırıyor

ınstagram ve fecabook ve birçok sosyal medyada hesabı bulunan butik.poncik adlı kadın giyim alışveriş sitesi yaklaşık bir yıldır Hakkari başta olmak üzere ülke genelinde birçok kişiyi dolandırıldığı iddia edildi.

03 Ekim 2024 Perşembe 12:47

Butik Ponçik, Butik Mağaza, Tüm TÜRKİYE ve KKTC Kapıda Ödeme, Koşulsuz İade ve Değişim
ŞEFFAF KARGO ibaresi kullanılarak güzel bayan kıyafetleri ile sosyal medya hesabını süsleyen ve kadınların kolaylıkla eriştiği  butik.poncik son bir yıldır birçok kişiyi dolandırdığı ortaya çıktı.

Hakkari ve çevre illerinde birçok kişinin alışveriş yaptığı butik.poncik adlı sosyal medya hesabı dolandırmaya devam ediyor.

Hakkari il Emniyet Müdürlüğü ekiplerinin defalarca bilgilendirme yaparak Facebook, Twitter, Instagram gibi sosyal medyalarda açılan hesaplara itibar edilmemesi uyarısına rağmen bazı ailelerin halen dolandırıcılara para kaptırdığı ortaya çıktı.

Piyasa fiyatının çok çok altında bir fiyatla satışa sunulan özellikle akıllı telefon ve bazı elektronik eşyalarla, giyim ilgili bu reklamlar tamamen dolandırıcılık amacıyla yayınlanan reklamlardır.

Bu tip sitelerden kesinlikle alışveriş yapmayın. Alacağınız ürünün piyasa değeriyle karşılaştırmasını kesinlikle yapın.
Mağdur olduğunuz böylesi bir durum karşısında derhal şikâyet için en yakın emniyet birimine ya da Cumhuriyet Başsavcılığına müracaat ederek suç duyurusunda bulunun.

dolandiricilik.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.