08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

CESET ARAMA ÇALIŞMALARI SONE ERDİ

CESET ARAMA ÇALIŞMALARI SONE ERDİ

Hakkari de öldürülerek Sülük göletine atıldığı iddia edilen genç kızın cesedi bulunamayınca arama çalışmalarına son verildi.

11 Kasım 2009 Çarşamba 12:19

 Namus cinayeti nedeniyle öldürülüp Mezran Mahallesi ndeki Sülük göletine atıldığı iddia edilen 18 yaşlarındaki Sariye Çetin in bulunması için Hakkari İl Sivil Savunma Müdürlüğü nün yanı sıra Van Sivil Savunma Müdürlüğü ekipleri, tam donanımlı cihazlar, arama kurtarama köpeği Pako ile yapılan çalışmalarda bir sonuç elde edilemeyince çalışmalara son verildi.

 Yaklaşık iki gündür gözaltında bulunan baba Abdullah Çetin ve beraberindeki iki kişini ise bugün çıkartıldıkları mahkeme tarafından delil yetersizliğinden dolayı tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldıkları bildirildi. Bir başka iddiaya göre ise, kızın dağa kaçmış olabileceği de belirtiliyor. İlde herkesin kafasını karıştıran olayın aydınlatılması için soruşturmanın ise sürdüğü bildirildi. Olayla ilgili bir kişinin ise halen arandığı bildirildi.(Hakkarihabertv.com)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.