18 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara3°C

ÇUKURCA YA YENİ ATM CİHAZI

ÇUKURCA YA YENİ ATM CİHAZI

Hakkari nin Çukurca ilçesinde Ziraat Bankası Şubesi tarafından yeni bir ATM cihazı müşterilerinin hizmetine sunuldu.

20 Kasım 2009 Cuma 17:51

  İlçede tek banka şubesi olan Ziraat Bankası tarafından kurulan ATM cihazının, müşterilerine büyük kolaylık sağlaması bekleniyor. İlçe sakinlerinden Muzaffer Taş ve Engin Kaçmaz, daha önce bulunan ve yetersiz olan ATM cihazında çok yavaş işlem yaptıklarını belirterek "İlçemize yeni gelen cihaz sayesinden bu sıkıntıdan kurtulduk" dediler.
Çukurca Ziraat Bankası Şubesi Müdürü Fikret Dicle ise "Bankamızın 146. Kuruluş Yıldönümü kutlamakta olduğumuz bu günlerde müşterilerimizin memnuniyeti için genel müdürlüğümüzden ATM cihazı talep ettik. Kısa bir sürede bu talebimize cevap veren genel müdürlüğümüz ilçede tek banka olması nedeniyle esnaf ve kamu yetkililerin ihtiyaçları için gerekli hassasiyeti göz önünde bulundurdu. İlçede daha önce 1 tane olan ATM cihazı sayısı 2 ye çıktı ve bu şekilde halkımıza daha iyi ve hızlı hizmet vermeye başladığız için mutluyuz" dedi.(Hakkarihabertv.com-Ahmet Kavak)
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.