26 Ekim 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara5°C

ÇUKURCA'DA "KADIN MÜDÜRLÜĞÜ" KURULUYOR

Çukurca'da "Kadın Müdürlüğü" kuruluyor

Yüksekova Kadın Derneği (YUKADER) Başkanı Hatice Temir Bozdağ, Hakkari'nin Çukurca ilçesi Belediye Başkanı Nazmi Demir'in desteğiyle "Kadın Müdürlüğü" kuracaklarını söyledi.

25 Ekim 2024 Cuma 20:35

(YUKADER) Başkanı Hatice Temir Bozdağ ve beraberindekiler  Çukurca Belediye Başkanı Nazmi Demir ile toplantıda bir araya geldi.
 
Başkan Hatice Temir Bozdağ,  Hollanda Büyükelçiliği Matra İnsan Hakları fonu kapsamında yürütmüş olduğumuz Eşitliğe Duyarlı Kent:Hakkari projesinin hedefleri arasında projenin uygulandığı ilçe belediyelerinde kadın, erkek eşitlik birimlerinin kurulması olduğunu söyledi.
 
Başkan Hatice Temir Bozdağ," Biz 10 aydır 4 belediye ile çalışıyoruz amacımız Çukurca,  Şemdinli,  Esendere,  Yüksekova Belediyelerinde Kadın Müdürlüğünü kurmak.
 
Bu ilk hedefi Çukurca'da "Kadın Müdürlüğünü" Çukurca Belediye başkanın desteğiyle kuruyoruz.  Kadın müdürlüğünün hedefini STK temsilcileri ile kamu kurum ve kuruluşlarının katılımıyla Çukurca'da sahada tespit ettiğimiz sorunlara çözüm odaklı tartışarak belirledik.
 
Desteklerinden ve duyarlığından dolayı Çukurca Belediye Başkanı Sayın Nazmi Demir ve belediye meclisine teşekkür ediyoruz" dedi.
 Haber: Feyzullah Taş
whatsapp-image-2024-10-25-at-19-51-27.jpeg
 
Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.