08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

DAĞGÖL MAHALLESİNİN YOL SEVİNCİ

DAĞGÖL MAHALLESİNiN YOL SEVİNCİ

Hakkari`nin Dağgöl Mahallesi`nde yapılacak olan kilit taşı döşeme çalışmaları için belediye ekipleri çalışma başlattı.

06 Mayıs 2010 Perşembe 17:31

Haber Feyzullah Taş-Fotoğraf Haluk Duran
 Açıklamalarda bulunan Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kazandıoğlu, en ufak bir yağışta çamurdan geçilmeyen ve bin 500 nüfuslu mahallenin ulaşımını sağlayan Dağgöl Mahallesi yoluna kilit taşı döşeyerek, onları sıkıntıdan kurtarmak için çalışma başlattıklarını söyledi.

Kazandıoğlu, "İş makinelerimiz bugün mahalleye girdi. Öncelikle yol genişletme çalışmaları ve altyapısı düzene sokulduktan sonra kilit taşı döşeme çalışmalarına başlayacağız. Bunu yaparken de mahalle sakinlerinin desteğini arkamıza alıyoruz. Medeni Sancar Caddesi`nden çalışmalarımıza başlayarak Değirmen Köprüsü`ne kadar devam edeceğiz. Daha sonra da ayrı eklentide bulunan Kalealtı semtinin yoluna kilit taşı döşeyeceğiz. Bu yolun yapılması halinde vatandaşlarımız artık çamur deryasından kurtulmuş olacaklardır" dedi.

Dağgöl Mahallesi Kalealtı semti sakinleri ise, kilit taşı çalışmalarının öncelikle kendi semtlerinde başlatılması gerektiğini belirterek, yaz ve kış aylarında en çok sıkıntıyı kendilerinin çektiğini belirterek, mahalle olarak ta yol yapım çalışmalarına destek vermeye hazır olduklarını söylediler.

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.