08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

DERECİK'DE KAVGA 6 YARALI

DERECİK'DE KAVGA 6 YARALI

Şemdinli nin Derecik Beldesi'nde seçim tartışması yüzünden akraba 2 aile arasında çıkan kavgada 2'si ağır 6 kişi yaralandı.

03 Nisan 2009 Cuma 11:50

Edinilen bilgilere göre, olay K.ırak'ın sıfır noktasında bulunan Şemdinli ilçesi Derecik Beldesine bağlı Oylum Köyü nde akşam saatlerinde meydana geldi. Akraba olduğu belirtilen 2 aile arasında başlayan seçim tartışması köy meydanında taşlı ve sopalı kavgaya dönüştü. Bıçakların da kullanıldığı kavgada 6 kişi çeşitli yerlerinden yaralandı.  Çevrede yetişen köylülerin yardımıyla kavga göçlükle yatıştırıldı. Kavgada yaralanan ve durumları ağır olduğu iddia edilen İbrahim Erbek ile Aziz Erbek ambulansla kaldırıldığı Şemdinli Devlet Hastanesi nde yapılan ilk müdahalenin ardından Van a sevk edildiği belirtildi. Yaralı Gıyasettin Ak, Şerif Evin, İhsan Erbek ile Kıyas Şefik de Şemdinli Devlet Hastanesi nde tedavi altına alındı. Gerginliğin sürdüğü köye giren Jandarma ekipleri bölgede yoğun güvenlik önlemleri aldı. Kavga ile ilgili soruşturmanın ise çok yönlü olarak sürdüğü belirtildi. (Hakkarihabertv)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.