18 Ekim 2024
  • İstanbul12°C
  • Ankara10°C

DEVLET HASTANESİ VE ÇEVRESİ DEZENFEKTE EDİLDİ

Devlet hastanesi ve çevresi dezenfekte edildi

Tüm dünyada yayılan ve ülkemizde de etkisini gösteren koronavirüse karşı Hakkari Belediyesi ekipleri Hakkari Devlet Hastanesi önü ve tüm yolları ve ara sokakları dezenfekte etti.

13 Mayıs 2020 Çarşamba 08:30

Tüm dünyada yayılan ve ülkemizde de etkisini gösteren COVİD-19 koronavirüse karşı  Hakkari Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri amansız bir şekilde mücadele etmeye devam ediyor.

Koronavirüsün yayılmaması için bir çok uygulamaya imza atan Hakkari Belediyesi bir yandan da cadde, sokak ve park gibi vatandaşların yoğun kullandığı alanları özel olarak dezenfekte etmeye devam ediyor.

 -Hastaneye Çıkan Bütün Yollar
Dezenfekte çalışmaları kapsamında Hakkari Devlet Hastanesi önü ve hastaneye çıkan tüm yollar ve ara sokaklar titizlikle dezenfekte edildi.

Hakkari belediyesi yetkilileri itfaiye ekiplerinin Devlet Hastahanesi Acil girişleri ve çevresini Covit 19 karşı korunma  tedbirlerini alarak yıkama ve yüzey dezenfektan ettiğini belirttiler. Haber: Feyzullah Taş

hastane-2-001.jpghastane-1-001.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.