24 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara3°C

DİKKAT 3 GÜN ELEKTRİK OLMAYACAK

DİKKAT 3 GÜN ELEKTRİK OLMAYACAK

Sistem İşletme Müdürü Mehmet Zerek, enerji iletim hatlarında iletken çekimi çalışmaları nedeniyle il, ilçe ve köylerinde 3 gün boyunca elektrik kesintisi uygulanacağını belirtti.

07 Ocak 2010 Perşembe 18:10

Hakkari Tedaş İl Müdürlüğü Sistem İşletme Müdürü Mehmet Zerek, enerji iletim hatlarında iletken çekimi çalışmaları nedeniyle il, ilçe ve köylerinde 3 gün boyunca elektrik kesintisi uygulanacağını belirtti.

 

 Konuyla ilgili İHA muhabirine açıklamada bulunan Tedaş İl Müdürlüğü Sistem İşletme Müdürü Mehmet Zerek,” 08.01-10.01- 11.01.2010 saat 10 ile 14 arasında belirtilen tarih ve saatlerde tarihlerinde Cuma, Pazar ve Pazartesi günleri Van'ın Başkale ilçesinde 380 Kv enerji iletim hattı ile 154 Kv' lik İran Başkale enerji iletim hatlarında iletken çekimi çalışması yapılacağından belirtilen tarih ve saatler arasında elektrik kesintisi yapılacaktır. Bu çalışma nedeniyle  Hakkari merkez il ve ilçeler ve bağlı köyler enerjisiz kalacaktır. Vatandaşın şimdi den tedbirini almasını istiyoruz” dedi.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.