08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

DOKTOR, GAZETECİ DAVASINDA UZLAŞMA

DOKTOR, GAZETECİ DAVASINDA UZLAŞMA

Doktor ve gazeteci en sonunda bir yemekte uzlaşmaya varıp barıştılar

04 Kasım 2009 Çarşamba 12:25

“Doktor Vildan Yok mu Vicdan” başlıklı köşe yazısıyla davalık olan gazeteci yazar Hakan Taş, ikinci duruşmaya 1 hafta kala Dr. Vildan Elibol bir lokantada bir araya gelerek uzlaştıkları belirtildi.

 

 Dost ve arkadaşlarının teşvikiyle uzlaşma kararı alan Doktor Elibol ve Yazar Hakan Taş, ilk kez karşılıklı yemek yiyerek davaya son noktayı koydular.

 

Konuyla ilgili açıklama yapan Hakan Taş,” Açılım ve barış için insanlar sokağa dökülüyor. Kin, nefret, kavga ve savaş olmasın diye bedel ödeniyor. İkimiz yoğun görev üstlenmiş kişileriz. Kentimiz ve ülkemiz bu kadar zorlu bir süreçten geçerken bizim mahkeme koridorlarında değil huzur ve barış getirecek köklü projelerde buluşmamız gerekiyor. Ben bir duygu adamıyım. Şartlar ne olursa olsun bir genç bayanı üzmek bana yakışmıyor. Kendisinden özür dileyerek davaya son noktayı koyduk. Acilde onu bekleyen binlerce hasta varken ayda bir mahkeme koridorlarında zaman öldürmek yöre halkımıza zarar ve saygısızlıktır. Lezzetli bir yemek yiyerek tokalaştık ve abi-kardeş olarak aynı kentte yaşamaya ve çalışmaya devam edeceğiz” dedi.

 

Doktor Vildan Elibol' ise, başından beri uzlaşmadan yana olduğu belirtildi. Dr. Eliboli'nin bu davanın kendisine Hakkari'de kötü bir anı olarak kaldığını belirterek Hakkari halkını çok sevdiğini söylediği belirtildi.(Hakkarihabertv.com)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.