18 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara4°C

DÖVÜLEN ÇOCUK TABURCU OLDU

DÖVÜLEN ÇOCUK TABURCU OLDU

Hakkari'de çıkan olaylarda bir özel harekat timi tarafından kafasına dipçikle ve yüzüne tekme ile vurularak hastanelik eden çocuk taburcu oldu.

29 Nisan 2009 Çarşamba 18:28

Bir süre önce Hakkari'nin Bağlar Mahallesinde polis ile göstericiler arasında çıkan olayda orada top oynadığı belirtilen 14 yaşındaki Seyfi Turan arkasında hızla gelen bir özel harekat timi tarafından kafasına dipçik ve yüzüne tekme atmak suretiyle hastanelik edilmişti. Hakkari Devlet Hastanesi'nde yapılan ilk tedavinin ardında yaralı çocuk Van Araştırma Hastanesine kaldırılarak bir süredir burada tedavi görüyordu. Bugün Van Araştırma Hastanesi'nde taburcu olan çocuk babası Mehmet Turan ile birlikte Hakkari'ye geldi. Evde kendisini bekleyen ailesi ve yakınları araçta çıkan çocuğu alkışlarla karşıladılar. Baba Mehmet ve Anne Amina burada çocuklarına sarılarak hasret giderdiler. Baba Mehmet ise gözyaşlarına hakim olamadı. 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk bayramında çocuğunun dövülerek hastanelik edildiğini belirten Mehmet Turan, bu olayı yapandan şikayetçi olacağını söyledi. Yaralı çocuğun güzündeki morluklar ve sağ gözünde bulunan kan pırtısı ise dikkatlerden kaçmadı. Seyfi Turan daha sonra ailesi tarafından kucaklanarak eve taşındı. Burada yanına gelen küçük iki kardeşi ise ağabeylerini öperek hasret giderdiler.(hakkarihabertv.com)

 

 

 

 

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.