16 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara22°C

DURAN VE KAYA AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Duran ve Kaya Ailelerinin Mutlu Günü

Hakkari’nin önemli isimlerinden Naci Kaya’nın oğlu Bilal Kaya, yapılan görkemli bir düğünle evliliğe adım attı.

21 Temmuz 2024 Pazar 09:59

Hakkari merkezde bulunan Hanzade kır düğün alanı ve İkizler kır düğün alanında yapılan düğüne, Hakkari ve Hakkari dışından gelen çok önemli isimler katılım sağladı.

Yurt içinden birçok isimlerin Kaya ailesinin düğüne katılım sağlaması tüm dikkatleri üzerine çekti. Hakkari’nin önemli eşraflarından Naci Kaya’nın oğlu Bilal Kaya ile hayatlarını birleştiren Hakkari’nin köklü ailelerinden merhum Hasan Doğan Duran’ın kızı Senem Duran, güzel ve huzurlu bir yaşam için, evliler kervanına katılarak mutluluklarına evet dedi. 

Oldukça görkemli bir törenle gerçekleşen düğüne, STK temsilcileri, ilin ileri gelenleri, iş adamları, siyasiler, esnaf, bilim dünyası, spor camiası, sanayici-tüccar ve birçok davetli düğüne iştirak etti. 

Damadın babası Naci Kaya, bir dakika bile yerinde oturmaz iken, tüm davetlilerle birebir ilgilenmesi dikkatlerden kaçmadı. Damat ve gelinin mutlulukları yüzlerine yansırken, damat ve gelinin aileleri ise çiftlerin mutluluklarına mutluluk kattı. 
Kürtçe ve Türkçe söylenen türküler eşliğinde davetliler gönüllerince geç vakitte kadar doyasıya eğlendi. Damadın babası Naci Kaya tarafından özel hazırlanan yemekler, alanda bulunan çok sayıda davetliye özel olarak ikram edildi.

Hakkari’de oldukça sevilen ve saygı duyulan damadın babası Naci Kaya, düğüne iştirak eden tüm herkese teşekkür ettiğini belirterek, “Bu mutlu günde bizleri yalnız bırakmayan, yakından uzaktan gelen, düğüne gelemeyip telefon açan, tebrik mesajlarını ileten tüm dost ve akrabalarıma çok teşekkür ediyorum” diyerek, yeni evlenen tüm gençlere ömür boyu mutluluklar dilediğini sözlerine ekledi. Bizlerde Hakkari Haber Tv Ailesi olarak genç çiftlere ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

whatsapp-image-2024-07-20-at-22-52-26.jpeg

whatsapp-image-2024-07-20-at-22-52-26-1.jpeg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.