25 Ekim 2024
  • İstanbul15°C
  • Ankara9°C

"DURANKAYA HALKI"

"Durankaya halkı"

(Küçük Kardeşten Büyük Kardeşe Hukuk Çerçevesinde Hep Destek Tam Destek)il konusu gündeme geldiği günden bugüne kadar, yaklaşık 8 aydır.

14 Ağustos 2016 Pazar 16:46

Hakkarimiz için Hakkarililer olarak; millet olarak yaptığımız çalışmalar sonuç verse de, sonuç vermese de elimizden geleni hukuk çerçevesinde yaptık yapmaya devam edeceğiz.

Yarın çıkacak karar ne olursa olsun; biz bu şehrimizin tekrar il statüsüne geçmesi için ölünceye kadar mücadeleyi bırakmayacağız. Cizre; Şırnak ilçe olacaksa biz il olmak istemiyoruz demiş. canı gönülden kutluyoruz.

Biliyoruz bizim ilçelerimizde de aynı hassasiyete sahip insanlar var ama; ne yazık ki bunu herkesle paylaşmak yerine sessizliği tercih ediyorlar.

Biz Durankaya halkı olarak diyoruz ki ; herkes sussa, herkes köşesine çekilip izlese, herkes bu il olma davasından vazgeçse dahi biz Durankaya halkı olarak Hakkarimizi savunmaktan vazgeçmedik vazgeçmeyeceğiz.

Karar olumsuz çıksa da bu fikrimiz değişmeyecek. emsalleri vardır; Kırşehirin tekrar il olması gibi.
manevi olarak Hakkari Durankaya’nın ağabeyidir.

Biz küçük kardeş olarak büyük kardeşimizi yalnız bırakmayacağız. Adalet ve hukuk çerçevesinde hep destek tam destek diyoruz.

Durankaya halk, genci, yaşlısı, büyüğü, küçüğü ile beraber Hakkari'nin il olma davasında mücadeleyi bırakmayacaktır.

8 aydır nasıl ki sosyal medya da, basında, yürüyüşlerde, liderlerle görüşmelerde, binlerce dilekçenin yazılıp gönderilmesinde vazgeçmediysek, yarında vazgeçmeyeceğiz” dedi. Hakkarihabertv.com

durankaya-m-009.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.