08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

DURANKAYA KARAKOLUNA SALDIRI

DURANKAYA KARAKOLUNA SALDIRI

Hakkari nin Durankaya Beldesi Jandarma Karakoluna akşam saatlerinde bir saldırı yapıldığı belirtildi.

22 Eylül 2009 Salı 20:58

VALİ TÜRKER KARAKOLA TACİZ ATEŞİ AÇILDI

 Hakkari Valisi Muammer Türker, karakola bir taciz ateşinin yapıldığını doğrulayarak, zaiatın olmadığını bölgedeki gelişmeleri daha sonra ayrıntılı olarak basınla paylaşacaklarını söyledi.

DURANKAYA KARAKOLUNA SALDIRI

Hakkari merkeze bağlı Durunkala Beldesi Jandara Karakoluna PKK liler tarafından saldırı yapıldığı belirtildi. Saldırı da her iki tarafa yaralananın olup olmadığı hakkında bilgi alınamadı. Yetkililer ise olayın doğruluğu ile ilgili bir açıklama yapmadı. Ayrıca öğle saatlerinden bu yanadır beldenin gerek normal telefon hatları gerekse de GSM hatları arzalı olduğu içinde beldeden nelerin olup bittiği hakkında net bir bilgi alınamıyor. Bazı yerel kaynaklara göre ise, PKK önce elektrikleri sonra da GSM hatlarını keserek karakola taciz ateşi açtı. Bazıları da askeriyenin termal kamerası bir görüntü aldı. Askerler ateş açınca korucular da ateş etmeye başladı. İddiasında bulundular.HAKKARİHABERTV.COMfacebook  digg  del.icio.us

reddit  mixx  stumbleUpon

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.