08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

GÜZELLEŞTİRME ÇABASI BOŞA GİTTİ

GÜZELLEŞTİRME ÇABASI BOŞA GİTTİ

Hakkari'nin cadde ve sokaklarındaki kötü görünüme ortadan kaldırmak için orta refüjleri'de yapılan çalışmalardan eser kalmadı.

28 Eylül 2009 Pazartesi 17:06

Yaklaşık 2 ay önce Hakkari deki kötü görünüme neden olan yollardaki orta refüjleri sarı ve beyaza boyanması çalışması başlatan Toplum Gönüllüleri Vakfı üyelerine Vali Muammer Türker, Belediye Başkan Yardımcısı Metin Kazandıoğlu ve Belediye Fen İşleri Müdürü Maaz Özdemir, ildeki bazı doktorlar ile ünlü Kürt sanatçı Diyar'da destek vermişti. Ancak etkili olan yağışlardan dolayı orta refüjler'in boyasında artık eser kalmadı. Eski haline dönen orta refüjlerin bundan sonra yağışlardan etkilenmeyecek hangi boy ile boyanacağı ise merak konusu oldu. Bazı vatandaşlar ise gençlerin gecesini gündüzüne katarak örnek bir davranış sergileyerek şehri güzelleştirmek için çaba harcadığını ancak etkili olan yağışların çalışmaları sekteye uğrattığını belirttiler.(Hakkarihabertv.com)

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.