18 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara4°C

HADİSE'YE RAKİP..

HADİSE'YE RAKİP..

Hadise Düm Tek Tek şarkısıyla hem yurt içinde hem de yurtdışında büyük beğeni toplarken, güzel şarkıcının dansının taklitleri de artmaya başladı

13 Mart 2009 Cuma 20:15

 

Hadise Düm Tek Tek şarkısıyla hem yurt içinde hem de yurtdışında büyük beğeni toplarken, güzel şarkıcının dansının taklitleri de artmaya başladı. Renkli kişiliği ile tanınan ve Kuzu kuzu kız , Oduncuyum parçalarıyla gündeme gelerek "Tokat ın Tarkan"ı olarak anılmaya başlayan Hasan Öğmen de kendi yorumunu katarak Düm Tek Tek parçası eşliğinde dans etti. 

Hadise nin parçası eşliğinde elinde balta, çıkısı ile dans ederken soyunan Öğmen, soğuk havaya aldırış etmedi. Hadise yi yabancı tarzda şarkı söylediği için desteklediğini ifade eden Öğmen, "Türkçe parçaların yabancı tarzda söylenmesini yıllar önce savunuyordum. Bunu başardılar. İnşallah birinci oluruz ve Türkiye olarak seviniriz. Hadise nin Düm Tek Tek parçasını son nakaratı benim 30 yıl önce bestelediğim bir şarkıya benziyor" diye konuştu. 
NURHAN İÇMEZ -TOKAT

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.