18 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

HAKKÂRİ BELEDİYESİ ÇALIŞIYOR ŞEHİR GÜZELLEŞİYOR

Hakkâri Belediyesi çalışıyor şehir güzelleşiyor

Hakkari Belediyesinin kentin dört bir tarafından başlattığı asfalt çalışmaları kentte ayrı bir güzellik kattı.

25 Ağustos 2024 Pazar 10:11

İçişleri Bakanlığı tarafından görevlendirilen Hakkari Belediyesi  ulaşım altyapısını iyileştirmek ve modern bir şehirleşme sürecini desteklemek amacıyla başlatılan 2024-2029 Dönüşüm Programı çerçevesinde önemli adımlar atılmaya devam ediliyor.

50 yıl aradan sonra Karşıyaka Mahallesi Çalke semtini asfalta kavuşturan Hakkari Belediyesi, çalışmalarını kentin değişik noktalarında sürdürüyor.

Vali Ali Çelik, "Amacımız, Hakkâri’yi daha yaşanılabilir ve modern bir şehir haline getirmek. Bu doğrultuda altyapı çalışmalarımıza hız kesmeden devam ediyoruz” dedi.

Belediye Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri i Çevre yolunda Trimer asfalt kesim makinesiyle yolun konfor arttırılarak orta refüj, bordür yenilenmesi yapıldıktan sonra  aşınma bsk asfalt çalışması için çalışma başlattı.

Hakkari Vali Yardımcısı Belediye Başkan Vekili Tayyar Emre Mahmutoğlu, çevre yolunda başlatılan çalışmaları yerinde denetleyerek teknik ekipten bilgi aldı.

Belediyenin son günlerde hizmet atağı başlattığını belirten vatandaşlar, emeği geçen herkese teşekkür ettiler.
Haber: Feyzullah Taş

3-011.JPGtayyar-f.JPGtayyar-2.JPG4-002.JPG

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.