08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

HAKKARİ’ DE KEMAL SUNAL İLE ÇEVRE MESAJI

Hakkari’ de Kemal Sunal ile çevre mesajı

Hakkari Belediyesi 2000 yılında aramızda ayrılan Türk sinemasının usta oyuncusu Kemal Sunal’ın posterleri ile çevre mesajı verdi.

27 Eylül 2019 Cuma 15:03

 Hakkari Belediyesi çöp araçlarını usta oyuncusu Kemal Sunal’ın fotoğrafları ile süsledi. Araçların üzerinde bulunan ”Temiz Bir Hakkari İçin El Ele-İki Gözümün Çiçeği” reklamı Hakkari’de büyük beğeni kazandı.

Yolda geçen vatandaşlar belediye araçlarında gözlerini ayırmayarak usta oyuncu Kemal Sunal, afişlerini görünce ayrı bir moral bulduklarını ifade ettiler.

Kemal Sunal ile çevre mesajı verilmesinin örnek bir davranış olduğunu söyleyen Vatandaşlar, belediyenin temiz bir çevre için yaptığı afişli reklamın amacına ulaşacağını umut ettiklerini belirterek, belediye yetkililerine teşekkür ettiler.

  Kemal Sunal’ın filmleri ile büyüdüklerini ve halen büyük bir beğeni ile filmlerini izlediklerini anlatan vatandaşlar iki gözüm iki gözümün çiçeği haydi temiz bir Hakkari için el ele verelim Kemal Sunal’ı unutmayalım dediler. Hakkarihabertv.com

1-276.jpg
11111111111111-001.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.