08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

HAKKARİ DE MAHALLELER YİNE KARIŞTI

HAKKARİ DE MAHALLELER YİNE KARIŞTI

Hakkari'de 12 değişik mahallede olaylar çıktı. Göstericiler kendilerine müdahale eden zırhlı araçlara taşlarla karşılık verdi.

30 Kasım 2009 Pazartesi 16:09

Hakkari deki Mahallelerde Olaylar Çıktı

 

 

 

 

 

  • Bu Videoyu Web de paylaş
  •  

     Akşam saatlerinde Dağgöl Mahallesi ile Bağlar Mahallesi'nde başlayan olaylar tüm mahallelere sıçradı. Mahalle yollarına barikat kurarak slogan atan göstericilere polis gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale etti. Olaylar nedeniyle mahalle yollarının bir süre trafiğe kapanması nedeniyle araçlar bir süre yolda beklemek zorunda kaldılar. Bazı göstericilerin toprak evlerin damlarında bulunan 250 kilo ağırlığındaki silindiri polislerin üzerine yuvarlatması sonucu zamanında farkına varan polisler yara almadan kurtuldular. Polis göstericilere gaz bombası ve tazyikli suyla müdahale etti. Olaylar şehrin 12 değişik mahallesinde halen devam ediyor polis ise müdahale etmeye devam ediyor. Gaz bombalarında etkilenmediği görünen bazı göstericilerin ise gaz bombasının dumanı içinde sözde PKK marşını okuması ise dikkatlerden kaçmadı. Atılan gaz bombasından dolayı mahallerin dumana bürünmesi ise mahalle sakinlerine zor anlar yaşattı.

     

      Öte yanda göstericilere müdahale ederken toprak yolda mahsur kalan bir zırhlı araç ise başka zırhlı aracın yardımıyla bilgeden uzaklaştırıldı.(Hakkarihabertv.com)

     

     

     

     

     

     

     

     

    Yorumlar
    YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.