18 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

HAKKARİ DEVLET HASTANESİ BAHÇESİ YEŞİLLENDİRİLDİ

Hakkari Devlet Hastanesi Bahçesi yeşillendirildi

Hakkari Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü tarafından Devlet Hastanesi bahçesine ağaç ve çiçek dikerek yeşillendirildi.

18 Ekim 2024 Cuma 12:06

Kentin birçok noktasında yeşillendirme çalışması başlatan belediye ekipleri Devlet Hastanesi bahçesinde de yeşillendirme çalışması başlattı.

Ekipler sabah saatlerinden itibaren hastane bahçesine 3 adet leylandi, 6 adet çam, 300 adet gül, 200 adet kekik dikilerek 40 kilo çim serpti.

Yetkililerden yeşillendirme çalışmaları hakkında bilgi alan Hakkari Devlet Hastanesi Başhekimi Op. Dr. Serhan Arman belediye ekiplerine çalışmalarında dolayı kolaylıklar dileyerek kendilerine teşekkür etti.

Belediye Park ve Bahçeler Müdürlüğü yetkilileri, "Kentin birçok noktasına öncelikli refüjler ve parklara gül ve çam ağaçları dikerek il merkezini estetik açıdan güzel bir görünüme kavuşturduk. 

Daha yeşil hem de daha güzel bir Hakkari için çalışıyoruz. Leylandi, gül, çam, kekik, Selvi gibi peyzaj bitkisi çalışmalarımız devam ediyor. Hastane bahçesinde de bu tür bitkiler dikerek yeşillendirme çalışmalarınızı sürdürüyoruz” Haber: Feyzullah Taş

02-094.JPG01-107.JPG03-080.JPG

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.