08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

HAKKARİ ESNAFI BAŞKANI KUCAKLADI

HAKKARİ ESNAFI BAŞKANI KUCAKLADI

Hakkarili esnaflar hummalı bir kar temizleme çalışması yaptıran Belediye Başkanı Dr. Fadıl Bedirhanoğlu nu tebrik ettiler.

12 Şubat 2010 Cuma 12:34

FEYZULLAH TAŞ
HAKKARİ (İHA) -
Önceki gün şehrin değişik noktalarında bir taraftan karla mücadele diğer taraftan ise buzla mücadele çalışması yapan belediye ekipleri vatandaştan tam not aldı. Başkan Bedirhanoğlu ile başkan yardımcıları Metin Kazandıoğlu ve Bülent Armut, bugün sabah saatlerinde Altay Caddesi nde devam eden buzla mücadele çalışmalarını denetlediler. Başkan Bedirhanoğlu ile tokalaşan, sarılıp kucaklayan bazı esnaflar çalışmalardan dolayı kendisini tebrik ettiler.

Esnaftan Ayat Boğa ve Salih Dayan, ara sokakta kaldığı için güneş yüzü görmeyen caddelerinin ağır kış şartlarında buzla kaplandığını bu nedenden dolayı ise iş yerlerine müşterilerin uğrayamaz olduğunu belirterek "Tarihte ilk defa bu kadar erken iş yerlerimizin önündeki buzlar temizleniyor. Bundan dolayı da belediye başkanı ve ekibine teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştular.


Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.