06 Temmuz 2024
  • İstanbul22°C
  • Ankara16°C

HAKKARİ GENÇLİK SPOR FİNALE YÜKSELDİ

Hakkari Gençlik Spor finale yükseldi

Hakkari Gençlik Spor 32 takım arasında finale yükselmeyi başardı.

01 Temmuz 2024 Pazartesi 09:40

Gençlik ve Spor Bakanlığınca düzenlenen 5X5 futbol turnuvasında Muş ilinde  bölge şampiyonası devam eden 16 ilden 32 takımın katıldığı futbol turnuvasında Hakkari'yi temsilen katılan ve Teknik Direktör Necmi Güldal'ın başında bulunduğu Hakkari Gençlik Spor büyük başarı elde etti.

Finale kadar yükselen Hakkari Gençlikpor Nevşehir'de düzenlenecek olan Türkiye Şampiyonasında bölgeyi Van ekibin ile birlikte temsil etme hakkı kazandı. 

Gençlik Spor grup maçlarını başarıyla tamamlayıp çeyrek final maçında  Erzincan-ı, yarı final maçında Van takımlarını eleyip finale yükselen takımımız finalde Van takımınan5/4 yenildi.

Statü gereği turnuvada finale yükselen iki takımın Türkiye finaline katılma hakki elde ettiği şampiyonada Van takımı ile birlikte takımımız Türkiye şampiyonasına yükselme başarısı gösterip bölgemizi şampiyonada temsil edecek. İlimizde futbol branşında uzun yıllar sonra bir takımımızın bu denli başarılı olması ve Türkiye finaline yükselmesi spor camiamızda büyük sevinç yaşattı.

Bizde tüm gençlerimizi ve teknik ekibimizi yürekten kutlar Türkiye finallerinde başarılı olmasını diliuoruz.5-8 temmuz arasında Nevşehir'de düzenlenecek olan Türkiye şampiyonasında ilimizi temsil edecek olan takımımıza başarılar dileriz.

genclik-spor-1.jpggenclik-spor-2.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.