17 Eylül 2024
  • İstanbul25°C
  • Ankara21°C

HAKKARİ İTFAİYESİNDEN AİLELERE SU DESTEĞİ

Hakkari itfaiyesinden ailelere su desteği

Hakkari Belediyesi İtfaiye Müdürlüğü ekipleri, kentin 22 farklı noktasında su talebinde bulunan ailelere su desteği sağladı.

09 Ağustos 2024 Cuma 13:16

Olası yangın ve doğal afetlere karşı mesai gözetmeksizin 7/24 canla başla görev yapan itfaiye ekipleri diğer taraftan ise vatandaşlara su desteği sağlıyor.

Meydana gelen arızalardan dolayı içme suyu hatları tıkanan ailelerin sıkıntı yaşamaması için gelen talepler üzerine ailelere içme suyu desteği sağlayan itfaiye ekipleri kentin 22 değişik noktasında ailelerden gelen talep üzerine ailelere su deştiği sağladı.

Hakkari Valisi Ali Çelik, Hakkari'nin içme suyu sorununun çözümü için bir yol haritası hazırlanması ve en kısa sürede saha çalışmalarının tamamlanarak projelere başlanılması talimatını verdi.

Vali Çelik, "Bu sorunun bir an önce çözülmesi hem halkımızın yaşam kalitesini artırmak hem de gelecekteki su sıkıntılarına karşı tedbir almak adına büyük önem taşımaktadır. 

İlgili tüm birimlerin iş birliği içinde çalışarak en kısa sürede somut adımlar atmasını bekliyorum" dedi.

Haber: Feyzullah Taş

hakkari-itfaiyesinden-ailelere-su-destegi-2.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.