05 Ekim 2024
  • İstanbul30°C
  • Ankara26°C

HAKKARİ POLİSİ STANT KURDU BİLGİLENDİRME YAPTI

Hakkari polisi stant kurdu bilgilendirme yaptı

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü Toplum Destekli Polislik Şube Müdürlüğü ekipleri stant kurum yolda geçen vatandaşları "İnternet Dolandırıcılığı” , “Telefon Dolandırıcılığı” “Hırsızlık” ve “KADES” konulu hakkında bilgilendirme yaptılar.

05 Ekim 2024 Cumartesi 10:31

Polis-halk kaynaşmasına büyük önem veren Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü, asayiş yönünden huzurlu şehirlerin başında yer alan Hakkari’de halkla kaynaşmaya büyük önem veriyor.

Eğitime büyük desteği olan Hakkari polisi, ihtiyaç sahibi aileleri de sevindirmeye devam ediyor. Yardım çalışması ile polis-halk kaynaşmasının yaşandığı Hakkari’de, polisin başlattığı sosyal faaliyetler ise vatandaşları memnun etti. Toplum hayatının her alanında görev yapan polisler, kendilerine iletilen sorunları ise sadece dinlemekle kalmayıp üzerine titizlikle eğiliyorlar.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri Hakkari Merkez Ulu Cami çevresinde ve Eski Belediye binası önünde stant kurularak "İnternet Dolandırıcılığı” , “Telefon Dolandırıcılığı” “Hırsızlık” ve “KADES” konulu broşür dağıtarak vatandaşları bilgilendirdi. Haber: Feyzullah Taş

hakkari-polisi-stant-kurdu-bilgilendirme-yapti-1.jpghakkari-polisi-stant-kurdu-bilgilendirme-yapti-2.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.