08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

HAKKARİ POLİSİ TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKMIYOR

Hakkari polisi tedbirleri elden bırakmıyor

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri tarafından işyerleri ve birçok noktasında asayiş uygulaması yaptı.

22 Kasım 2023 Çarşamba 09:37

Uzun bir süreden beridir polis halk kaynaşmasının sağlandığı ve hiçbir  olayın meydana gelmediği Hakkari’de güvenlik güçleri tedbirleri elden bırakmıyor.

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü ekipleri kentin değişik noktalarında asayiş uygulaması yapan ekipler işyerlerinde Genel Bilgi Tarama (GBT) sorgulamasını yaptı. Yolda geçen araçlar üzerinde de uygulama yapan Hakkari polisi yapılan kontrollerde kişilerin GBT sorgulamalarının yanı sıra el çantaları ve valizleri kontrol edilirken, sürücülerin de evrakları incelendi.

Halkın can güvenliğini en iyi bir şekilde sağlayabilmek için zaman mefhumu gözetmeksizin gece gündüz demeden 7/24 halkın can ve mal güvenliği için çalışan Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü bağlı tüm birimlerde görevli polis ekipleri kentte bulunan tüm umuma açık yerlerde denetimlerini artırdılar.

Ekipler il merkezinde bulunan tüm umuma açık yerlerde, içkili mekanlarda, kafelerde ve birahanelerde Barlarda denetimlerini artırdılar. Haber: Feyzullah Taş

f-crryjw0aanrh.jpgf-crrmowmaawhu.jpgf-crqo4wkaaxlna.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.