16 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara22°C

HAKKARİ SMAL'I SENA BEBEK İÇİN SEFERBER OLDU

Hakkari SMAL'ı Sena bebek için seferber oldu

Van'da yaşayan Evin ve Orhan Bilir çifti SMA Tip 1 hastası 7 aylık kızları Sena bebek için Hakkari'de düzenlenen panayırı’da bir günde 1. 36 bin 900 TL yardım toplandı.

17 Temmuz 2024 Çarşamba 11:13

 Valilik izni ile Sena bebeğe destek amaçlı Hakkari Kent Park'ta düzenlene panayırı'e Vali Yardımcısı Fukan Berber, AK Parti İl Bakanı Av. Zeydin Kaya, kanat önderi Cüneyt Özbek, Hakkari Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Abdulhalim Ünalan ve çok sayıda vatandaş katıldı.

 18 Mart 2023 tarihinde dünyaya gelen Sena Bilir, SMA Tip1  hastalığıyla mücadele ediyor. Aile, büyük masrafı olan tedavi için “Senaya Umut Ol” kampanyasına destek çağrısı yaptı. Nefes almak için bile makineye ihtiyaç duyan bebeğin tek umudu hastanede yapılacak olan gen tedavisi. Tek umudunu gen tedavisine bağlayan aile, kızlarının sağlığına kavuşacağı günü iple çekiyor.

Kent parkta düzenlen ve bir gün devam eden Panayırı’da 1. 35 bin 900 TL gelir elde edildi.

  Sena Bilir bebeğin ailesi Panayır’a  iştirak eden Vali Yardımcısı Furkan Berber ve ilgi gösteren herkese ayrı ayrı teşekkür etti. Haber: Feyzullah Taş

img-2457.JPGfurkan.JPG

zeydin-001.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.