05 Ekim 2024
  • İstanbul18°C
  • Ankara9°C

HAKKARİ ÜNİVERSİTESİ BEBA İNOVASYON PROTOKOLÜ İMZALANDI

Hakkari üniversitesi Beba İnovasyon protokolü imzalandı

Hakkari Üniversitesi ile Beba İnovasyon ve Girişimcilik Vakfı Arasında İş Birliği Protokolü İmzalandı.

03 Ekim 2024 Perşembe 18:39

Hakkari Üniversitesi Rektörlük Hizmet Binası’nda gerçekleştirilen imza törenine Rektör Yardımcılarımız Prof. Dr. Mehmet Sait Taylan, Prof. Dr. Can Yılmaz, Prof. Dr. Cemal Ulutaş, Genel Sekreterimiz Senar Hatim, Hakkari üniversitesi akademik personeli, Beba Vakfı Kurucu Ortağı Ümran Beba, TOBB Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Sevda Keskin, HATSO Genel Sekreteri Fikret Keskin, İş adamı Hacı Özdemir ile Üniversitemiz Girişimcilik Topluluğu Başkanı Berivan Tuncer katıldı.    

İmzalanan protokol çerçevesinde, başta Doğu Anadolu Bölgesi olmak üzere, Hakkâri ilimiz ve çevre illerde yaşayan kadın girişimciler için çeşitli eğitim ve gelişim programlarının hayata geçirilmesi planlanmaktadır.

Bu programlar, girişimcilik, inovasyon, iş modeli geliştirme, mentorluk ve liderlik gibi konularda kapsamlı eğitimler, sertifika programları, kurslar, seminerler, paneller ve ulusal düzeyde sempozyumlar düzenlenmesini içermektedir.

Ayrıca, kadın girişimcilerin bölgesel ve ulusal düzeyde ekonomik kalkınmaya katkıda bulunacak projeler geliştirmeleri hedeflenmektedir.

whatsapp-image-2024-10-03-at-18-16-37.jpegwhatsapp-image-2024-10-03-at-18-16-38.jpeg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.