26 Ekim 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara17°C

HAKKARİ YAN SAHALARDA

Hakkari yan sahalarda

Ziraat Türkiye Kupası maçlarında yan hakem görevini üstlenen Emin YILDIRIM'a övgüler büyüyor.

14 Aralık 2012 Cuma 13:22

Hakan Taş’ın /Özel Haberi:

Hakkari Üniversitesinde Beden Eğitimi Uzmanı olan Yıldırım, heyecanla izlenen büyük maçlarda yan hakem olarak görev yapmaktadır. Dün gece Kasımpaşa-Trabzonspor arasında oynanan ve ahaber'de canlı yayınlanan maçta gözler Emin YILDIRIM'daydı. Trabzonspor'un attığı iki golü de iptal sayan Emin Yıldırım'a Trabzon'lulardan öfke, Hakkari'lilerden ise alkış yağdı.

Hiç maç izlemeyenler bile gece ahaber'e kitlendi. Kameralar sık sık yan hakem Emin YILDIRIM'ı görüntülüyordu. Verdiği sert ve katı kararlarla da dikkat çekti. Maç sonunda dayak yiyeceğinden endişelendiğim hemşehrimiz kazasız, belasız bir maçı daha başarıyla yöneterek Üniversitede 1 ayda aldığı ücreti 1 saatte alarak mutlu ayrıldı. Emin yıldırım'a rağmen Trabzonspor karşılaşmada penaltılarla galip ayrıldı. Önümüzdeki maçlarda orta hakem olarak görmek istediğimiz Hakkari'li Emin Yıldırım'ı tebrik ediyoruz.

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.