08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

HAKKARİ'DE 17 GÖZALTI 3 TUTUKLAMA…

HAKKARİ'DE 17 GÖZALTI 3 TUTUKLAMA…

Hakkari'de gözaltına alınan ve mahkemeye sevk edilen 7 kişiden 3'ü tutuklandı. Bugünde yapılan öperasyonlarda10 kişinin daha gözaltına alındığı bildirildi.

30 Nisan 2009 Perşembe 10:03

 Bir süre önce Hakkari'de çıkan olaylarda polise taş atma ve kamu malına zarar verdiği gerekçesi ile İl Emniyet Müdürlüğü Terörle Mücadele Şubesi ekipleri tarafından değişik mahalleleri yaptıkları  eş zamanlı operasyonlarda 7 kişi gözaltına alınmıştı. Akşam saatlerinde mahkemeye sevk edilen 7 kişiden 3'ü polise taş atmak ve kamu malına zarar vermekten dolayı tutuklanırken 4' kişinin ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi.

 

  10 KİŞİ DAHA GÖZALTINA ALINDI

 Bugün sabah saatlerinde ise İl Emniyet Müdürlü Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından eş zamanlı olarak daha önceden belirlenen değişik mahallelere yapılan operasyonlarda 10 kişi daha gözaltına alındı. Gözaltına alınanların polisteki sorgularının devam ettiği ve akşam saatlerinde mahkemeye çıkartılması beklendiği bildirildi.(HAKKARİHABERTV.COM)

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.