08 Eylül 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara20°C

HAKKARİ`DE AB SEMİNERİ DÜZENLENDİ

HAKKARİ`DE AB SEMİNERİ DÜZENLENDİ

Hakkari Valiliği İl Planlama ve Koordinasyon Müdürlüğü organizatörlüğünde "AB Uyum Sürecinin Değerlendirilmesi ve Yönlendirilmesi" konulu bir seminer düzenlendi.

15 Nisan 2010 Perşembe 19:26

 (HAKKARİ (İHA) FEYZULLAH TAŞ

Hakkari Devlet Hastanesi Konferans Salonu`nda düzenlenen seminere Vali Muammer Türker, Ticaret ve Sanayi Odası (HATSO) Başkanı Ahmet Şen, Belediye Başkan Yardımcısı Cemil Karanfil, ilçe kaymakamları, STK temsilcileri, Hakkari Üniversitesi yetkilileri ve daire amirleri katıldı.

 Seminerde konuşan Avrupa Birliği Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Cangir, il genelinde AB`ye katkılım sürecinde gerçekleştirilen yasal ve idari reformların tam olarak hayata geçirilmesi, takibinin sağlanması, kamuoyu nezdin AB`ye üye sürecinin daha sağlıklı anlaşılabilmesi hakkında detaylı bilgiler vererek, AB mali kaynaklarının kamu kurumları, sivil toplum örgütleri, özel kuruluşlar ve kişiler tarafından daha verimli kullanmaları istemleri üzerinde durdu.
Seminer sonrasında Vali Muammer Türker, Mehmet Cihangir`e bir çanta içinde yöreye ait bir kilim hediye etti.

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.