21 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara6°C

HAKKARİ'DE COVİD-19 İLE MÜCADELE SÜRÜYOR

Hakkari'de Covid-19 ile mücadele sürüyor

Hakkari’de, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgınıyla mücadele kapsamında başlatılan denetimler sürüyor.

21 Temmuz 2020 Salı 10:37

​Hakkari Valisi ve Belediye Başkan Vekili İdris Akbıyık’ın koronavirüse karşı aldığı tedbirler kapsamında denetimler aralıksız olarak devam ediyor.

Kent merkezinde denetlenmedik yer bırakmayan ve düzenli olarak denetimlerini sürdüren ekipler, maske, hijyen ve sosyal mesafe konusunda taviz vermiyor.Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü, İl Sağlık Müdürlüğü, Tarım İl Müdürlüğü Hakkari Belediyesi ile koordineli bir şekilde covid-19 ile mücadele denetimlerini sürdürüyor.

Valiliğe teşekkür eden vatandaşlar, yeni tip korona virüs (Covid-19) pandemisinin görüldüğü andan itibaren salgının kamu düzeni açısından oluşturduğu riski yönetme, sosyal izolasyonu temin, fiziki mesafeyi koruma ve salgının yayılım hızını kontrol altında tutma amacıyla birçok tedbir kararı alarak uygulamaya geçiren Hakkari Valiliği denetimleri sıkı tutuğunu belirtiler. Haber: Feyzullah Taş

covid-denetimi.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.