18 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara6°C

HAKKARİ'DE DİN GÖREVLİLERİNE SEMİNER VERDİ

Hakkari'de din görevlilerine seminer verdi

Hakkari ili merkez, belde ve köylerinde görev yapan din görevlilerinin katılımı ile Ulu Cami’inde seminerler düzenlendi.

15 Ekim 2024 Salı 14:00

Kur’an-ı Kerim tilaveti ile başlayan seminerlerin ilki İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü elamanları tarafından gerçekleştirildi.

Narkotik şube yetkililerince bağımlılık yapan maddeler ile bunlardan korunma yolları hakkında bilgilendirmede bulunuldu.

Seminerlerin ikincisinde, İl Sosyal Hizmetler Müdürlüğü elemanları tarafından kadına yönelik şiddetle mücadelede yapılması gerekenler hakkında bilgiler verildi. Bu konuda din görevlilerinden destek talep edildi.

Akabinde söz alan İl Müftüsü Hüseyin Okuş, seminerlerin düzenlenmesinde emeği geçenlere teşekkür etti. Din görevlilerinden bu konular ile toplumları mahveden diğer kötü alışkanlıkların önlenmesi için gerekli her türlü tedbirin alınmasını istedi. Özellikle çocuk ve gençlerin kötü alışkanlıklardan alıkonulmalarının İslami ve insani bir görev olduğunu vurguladı.

Seminerler karşılıklı görüş alış-verişinden sonra sona erdi.

dba8bcfa-fdce-4489-8f25-eb4fe8e05e3c-750x422.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.