19 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara16°C

HAKKARİ’DE DUYGULANDIRAN KURTARMA

Hakkari’de duygulandıran kurtarma

Hakkari’de 250 metre yüksekliğindeki kayalıklarda 2 gündür mahsur kalan kedi duyarlı bir vatandaş tarafından kurtarıldı.

24 Ağustos 2024 Cumartesi 08:30

Yeni Mahalle Berçelan yolu üzerinde bulunan 250 metre yükseklikteki dik kayalıklarda bir kedinin 2 gündür mahsur kaldığını gören Şükrü Erik isimli vatandaş kediyi kurtarmak için harekete geçti.

Daha önce Malatya’da meydana gelen depreminde bölgesinde bir süre gönüllü olarak  görev Şükrü Erik,  önlemini alarak 250 metre yükseklikteki kayalıklara tırmanmaya başladı.

Erik uzun uğraşların ardında kayalıkların zirvesine çıkarak kediye ulaştı.

Sevincinde ne yapacağını şaşıran kedi kendisini kurtarmaya gelen Erik’in yanına yanaşmaya çalışırken hemen oradan kurtarıldı.

Kurtulmanın sevincini yaşayan kedi koşarak mahallenin arasına girdi.

Evcil ve Van kedisi olabileceği belirtilen kediyi evine götüren Şükrü Erik isimli vatandaş kedinin karnını duyurarak sahibinin gelip almasını bekliyor.

Hakkari’li vatandaşın göstermiş olduğu duyarlılık mahalle sakinlerini bile duygulandırdı. Kedi kurtarmasını kendi cep telefonu ile görüntüleyen Erik, kayalıkların zirvesinde kediyi kurtardığı için sevinçle olduğunu söyledi. 

Haber: Feyzullah Taş

 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.