23 Ekim 2024
  • İstanbul17°C
  • Ankara17°C

HAKKARİ’DE FIRIN VE PASTANELER DENETLENDİ

Hakkari’de fırın ve pastaneler denetlendi

Hakkari’de fırın ve pastane imalathanelerine yönelik gramaj, fiyat tarifesi, ruhsat ve hijyen denetimi gerçekleştirildi.

23 Ekim 2024 Çarşamba 15:18

Hakkari Belediyesi Zabıta ekipleri tarafından yapılan denetimde, simit ve poğaçaların gramajı ile fiyatı karşılaştırıldı, işletme sahiplerine ve çalışanlara bilgi verildi.

İmalathanelerde sağlık kuralına uyulup uyulmadığını da kontrol eden ekipler, ürünlerin son kullanma tarihlerini de detaylı bir şekilde inceledi.

Denetimlerinin amacının üretilen ve satışı yapılan gıdaların sağlıklı bir şekilde halka sunulması olduğunu belirten Zabıta Müdürlüğü yetkilileri, ”Özellikle hijyen ve gramaj konusunda çok hassasız. 

Bu konuda vatandaşlarımızın taleplerini ve şikâyetlerini de dikkate alıyoruz. Hakkari Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanlığı tarafından bir süre önce belirlediği 80 gram poğaça 12 TL, 100 gram Simit 12 TL üzerinde satış yapanlar hakkında cezai işlem uygulanacağı uyarısında bulundu. Zabıta ekiplerimiz, 7/24 halkımızın hizmetindedir”

1-084.jpeg2-075.jpeg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.