28 Eylül 2024
  • İstanbul20°C
  • Ankara14°C

HAKKARİ’DE GÖRKEMLİ DÜĞÜN: KAZAK VE BOR AİLELERİNİN MUTLU GÜNÜ

Hakkari’de Görkemli Düğün: Kazak ve Bor Ailelerinin Mutlu Günü

Hakkari’nin köklü ailelerinden Kazak ve Bor aileleri, evlatları Berivan ve Hüseyin’in düğün törenleri ile mutluluklarını taçlandırdı.

24 Eylül 2024 Salı 21:11

Hakkari’nin köklü ailelerinden Kazak ve Bor aileleri, evlatları Berivan Kazak ve Hüseyin Bor’un düğün törenleri ile büyük bir mutluluk yaşadılar. Bu önemli günlerde, ailelerinin yanı sıra dostları ve yakınları da genç çifti yalnız bırakmadı.

Hakkari’de düzenlenen düğün töreni, şehrin köklü ailelerinden merhum Mehmet Bor’un oğlu Hüseyin Bor ile Nazım Kazak’ın kızı Berivan Kazak'ın evliliklerini kutlamak üzere kır düğün alanında gerçekleştirildi. Çiftin aileleri, bu özel günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm misafirlere teşekkürlerini sundular.

Kına Gecesi:

21 Eylül 2024 Cumartesi günü, Kır Düğün alanında düzenlenen kına gecesi renkli görüntülere sahne oldu. Hakkari merkezde bulunan Hanzade Kır Düğün alanında, aileler ve dostlar, Berivan Kazak ve Hüseyin Bor’un bu özel gecesinde onları yalnız bırakmayarak, geleneksel kına ritüellerini coşkuyla gerçekleştirdiler.

Düğün Töreni:

22 Eylül 2024 Pazar günü saat 10:00'da, Hakkari Merkez Yukarı Merzanda bulunan Hanzade Kır Düğün alanında gerçekleşen düğün törenine aşiret liderleri, kanaat önderleri, kurum müdürleri, siyasiler, oda başkanları, spor camiası, STK temsilcileri, emlak ve galerici sektörü, sağlık, eğitim, iş dünyası, yurt içi ve yurt dışından da çok sayıda davetli katıldı. Gecenin ilerleyen saatlerinde, çiftin ilk dansı ve konukların eğlenceli anları unutulmazlar arasında yer aldı.

SAĞDIÇ RIDVAN BOR VE BOR AİLESİNDEN TEŞEKKÜR MESAJI 

Damat Hüseyin Bor’un sağdıçlığını yapan Rıdvan Bor ve Bor ailesi, düğünlerine katılım gösteren herkese teşekkür ederek, "Düğünümüze gelerek bizleri onure eden, şehir içi ve şehir dışından Türkiye’nin her tarafından katılım gösteren dostlarımıza minnettarız. Hakkari’deki Van’daki dostlarımızın katılımıyla birlikte mutluluğumuzu paylaşmaktan dolayı çok mutluyuz." dedi.

Hakkari Haber TV Gazetesi olarak, Kazak ve Bor ailelerini tebrik eder, çiftimize bir ömür boyu mutluluklar dileriz.

Not: Fotoğraflar Hakkari Productiona aittir.

 

img-2319.jpeg

img-2291.jpeg

img-2287.jpegimg-2320.jpeg

img-2333.jpeg
img-2290.jpeg
img-2288.jpeg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.