18 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara12°C

HAKKARİ’DE KAMELYALAR İLAÇLANDI

Hakkari’de Kamelyalar ilaçlandı

Hakkari Belediyesi Veteriner İşleri Müdürlüğü Biyosidal ekipleri Hakkari-Van karayolu üzerinde bulunan halka açık kamelyaları büyük bir titizlikle ilaçladı.

12 Ağustos 2024 Pazartesi 11:34

Her yaz mevsimi rutin olarak gerçekleştirilen sinek, böcek ve haşerelere karşı ilaçlama çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor.

Biyosidal ekipleri kent merkezinde 7 kilometre mesafede Hakkari-Van karayolu üzerindeki dinlenme kamelyaları, parkları, yeşil alanları, sulak alanları bulunduğu mahallelerde, haşere oluşuma karşı kent sakinlerinin sineksiz bir yaz geçirmesi için düzenli bir şekilde sürüyor.

Sağlık Bakanlığı tarafından ruhsatlı biyosidal ilaç kullanılarak ilaçlama faaliyetlerini sürdüren belediye ekipleri soğuk sisleme makinesi (ULV) ile sivrisinek ve karasinek türlerinin yaygınlaşmasını engellemek amacıyla düzenli olarak çalışmalarını sürdürüyor.

Veteriner İşleri Müdürlüğü;” Sabah erken saatlerinde çöp noktalarında çöpler kalktıktan sonra Biyosidal ekiplerimiz Hakkari-Van karayolu dinlenme kamelyaları ve tüm mahallelerde haşere, kara sineklere karşı çöp noktalarında İlaçlama çalışmaları yapmıştır. Kentin birçok noktasında da çalışmalarımız aralıksız olarak devam ediyor” Haber: Feyzullah Taş

whatsapp-image-2024-08-12-at-10-15-52.jpeg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.