27 Ekim 2024
  • İstanbul13°C
  • Ankara9°C

HAKKARİ'DE PATLAMA

Hakkari'de patlama

Hakkari'de meydana gelen patlamada, çevrede bulunan bazı ev ile iş yerlerinin camları kırıldı. Şok geçiren bir genç kız hastaneye kaldırıldı.

17 Eylül 2011 Cumartesi 22:02

Haber: Savaş Taş-Çetin Alpsar- Saat 21:55 sıralarında Kayacan Caddesi üzerinde bulunan ve cemaate yakınlığı ile bilinen bir dershanenin arka tarafında şiddetli bir patlama meydana geldi. Patlamanın şiddetiyle, çevrede bulunan iş yerlerinin camları kırıldı. Bir çok vatandaş ise koşarak caddeden uzaklaştı. Daha sonra da olay yerine çok sayıda zırhlı araç da ve özel hareket timleri sevk edildi. Olay yerine gelen bomba imha uzmanları caddeyi trafiğe kapatarak incelemelerde bulundu.

Kayacan Caddesi sakinlerinden Mühürdüroğlu ailesi, söz konusu dershanenin ve Ak Parti binasının acilen caddelerinden kaldırılmasını talep ederek, her defa meydana gelen patlamada camlarının kırıldığını ve çocuklarının psikolojik olarak etkilendiğini belirttiler. Mühürdaroğlu ailesi,”Söz konusu dershane kendilerine başvurmaları halinde 5 katlı binamızı onlara satmaya hazırız. Bu akşam meydana gelen patlamada evlerimizin camları kırıldı. 12 yaşındaki kardeşim Elizan Mühürdaroğlu şok geçirerek hastaneye kaldırıldı” dedi. Olay yerine gelen özel harekat timleri ise gazetecileri olay yerine yaklaştırmadı.

patlama.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.