26 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara9°C

HAKKARİ'DE POLİS HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Hakkari'de polis haftası etkinlikleri

Hakkari İl Emniyet Müdürlüğü, “10 Nisan Polis Haftası” etkinlikleri kapsamında kurban kesti.

04 Nisan 2013 Perşembe 17:23

Etkinlikler, Biçer Mahallesi Özel Harekat Şube Müdürlüğü bahçesinde kurban kesilerek başladı. Hakkari İl Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, burada bulunan özel hareket timleri ile tek tek toklaşarak bayramlarını kutladı. Daha sonrada dua ve tekbir sesleri ile 3 küçükbaş hayvan ile bir dana kesildi.

Hakkari İl Emniyet Müdürü Tufan Ergüder, Hakkari’deki Polis Haftası kutlamalarını adak kurban keserek başladıklarını söyledi. Ergüder, “Kurbanlık etlerini buradaki kimsesizlere ve muhtaçlara dağıtacağız. Önümüzdeki günlerde de mütevazı bir programımız var. Hem Polis Haftası’nı vatandaşlara duyurmak adına hem de Hakkarili vatandaşlarımızla zaman paylaşmak adına bazı etkinliklerimiz olacak. Hakkari halkına çok çok selam ve hürmetlerimi sunuyoruz” dedi.

Kurban kesiminin ardından Emniyet Müdürü Tufan Ergüder ve beraberindekiler, etkinlikler kapsamında H. Sait Camii'nde şehit polisler için okutulan mevlidi şerife katıldılar. Kaynak (İHA)

emniyet-polis-haftasi-hakkari-1.jpg
 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.