23 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara9°C

HAKKARİ’DE YAĞIŞLARIN ARDINDAN!

Hakkari’de yağışların ardından!

Hakkari’de belirli aralıklarla etkisini sürdüren yağışlar nedeniyle kentin bir çok noktasında bulunan dere yataklarında toprak kayması meydana geldi.

05 Mayıs 2017 Cuma 14:26

Bir süre önce Hakkari il genelinde meydana gelen sel nedeniyle asma köprüler, menfezler ve yolların tahrip olması nedeniyle yaklaşık 1 milyon TL madde hasar meydana gelmişti.

Yağışların belirli aralıklarla etkisini sürdüğü Hakkari’de şehrin değişik noktalarında bulunan dere yataklarında ise toprak kaymalarının meydana geldiği belirtildi.

Hakkari’nin Bağlar Mahallesi Babiş dere yatağı üzerinde bulunan bölgede yer yer toprak kaymalarının meydana geldiği öğrenildi.

Mahalle yollarının delik deşik olduğu ve yol olarak kullanılan menfezlerin kullanılamaz halle geldiği Bağlar Mahallesinde yağışların etkisini kaybetmesiyle birlikte çalışmaların başlatılacağı belirtildi.

Evleri dere yataklarında bulunan aileler ise, olası sel sularına karşı kendi imkanları ile önlem almaya çalıştıklarını ifade ettiler. Hakkarihabertv.com

baglar-heyelan-m.jpg

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.