27 Ekim 2024
  • İstanbul21°C
  • Ankara18°C

HAKKARİ'DEKİ ASAYİŞ OLAYLARI

Hakkari'deki asayiş olayları

Hakkari'de bir erkek çocuk dünyaya getiren ve eşi çalışmadığı için bunalıma giren bir kadının intihara teşebbüs ettiği belirtildi.

19 Ekim 2010 Salı 20:26

HAKKARİ (İHA) - Aşağı Mezran Mahallesi'nde yaşayan N.D. isimli bayan, 2,5 ay önce bir erkek çocuğu dünyaya getirdi. Eşi çalışmadığı için ekonomik zorluklardan dolayı bunalıma giren anne, çocuğunun ihtiyaçlarını karşılayamadığı için evinde bulunan ilaçlardan 20 adet içerek intihara teşebbüs etti. Eşi tarafından hastaneye kaldırılan ve tedavi altına alınan annenin intiharı ile ilgili soruşturma başlatıldığı belirtildi.
 

BOŞ SENET İMZALAYINCA BİN LİRA 11 BİN LİRA OLDU

HAKKARİ (İHA) - Hakkari'de bin TL borç aldığı şahsın kendisine boş senet imzalatarak bu borcu 11 bin TL gibi gösterdiğini belirten bir vatandaş polise başvurarak şikayetçi oldu.
Edinilen bilgiye göre, Polis Merkezi'ne gelerek müracaatta bulunan Ş.K. isimli şahıs, alınan ifadesinde, sağlık ihtiyaçlarını karşılamak için F.K. isimli şahıstan bin TL para aldığını, parayı alırken F.K. isimli şahsın kendisine boş senet imzalattığını anlattı. Ş.K., belirtilen tarihten 15 gün sonra kendisine icra geldiğini, bin TL üzerinden anlaşmalarına rağmen senedi 11 bin TL yaparak açığa attığı imzayı kötüye kullanan ve tefecilik yapan F.K. isimli şahıstan davacı ve şikayetçi olduğunu söyledi. Konuyla ilgili soruşturmanın devam ettiği bildirildi.
 

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.