21 Eylül 2024
  • İstanbul19°C
  • Ankara15°C

HAKKARİ’DEKİ “EVİNİZ ARAM BAYAN PANSİYONU”

Hakkari’deki  “Eviniz Aram Bayan Pansiyonu”

Bulak Mahallesi Bulvar Caddesi Tansu İşhanı üst katında hizmet veren Aram Bayan pansiyonu yoluna emin adımlarla devam ediyor.

20 Eylül 2024 Cuma 13:50

Hakkari’de günün her saatinde değerli misafirlerine hizmet vermek için çalışan Aram Bayan pansiyonu şehrin dinamik iş ve alışveriş sahalarına yürüme mesafesindeki konumuyla ulaşım açısından misafirlerine büyük rahatlık sağlıyor.

İşyeri sahibi Batın Dervişoğlu, birlikte yaşamak bir sanattır dedi. Dervişoğlu ” Kurumsal olarak aram bu sanat ustası olma gayreti ile var olmuş bir umudun meyvesidir. Aram, eksenine insanî koyduğu yaşam serüveninde, hizmete ve insana dair yapılacak en önemli şeyin insana hürmet olduğunun bilinci ile insanın kendisinden daha iyi bir yaşama aşina olmasının çabasıdır.

Kurum çatısı altında hürmetle yapılacak her hizmetin söylenecek her sözün kalbine sevgiyi nakşedecek bir umuttur, aram Güven ve huzuru tercih ettiğiniz her anın  kadirşinas, eşsiz ve doyumsuz mekanıdır.

Aram Bayan Pansiyonu ‘ sabah kahvaltı akşam yemeği dahil 2 öğün self servis vermektedir.  40 oda  60 kapasiteli  Odalar tek kişilik ve iki kişilik olarak mevcuttur. Tv, Wi-Fi, mini bar bulunur.  Misafir memnuniyetini her zaman önceliğimiz yaparak, sizin için unutulmaz bir deneyim yaratmayı hedefliyoruz” dedi.

ADRES: Aram Bayan Pansiyonu Bulak Mahallesi Bulvar Caddesi Tansu İşhanı-Hakkari

İLETİŞİM: 0507 940 24 09 - 05414457965

İNSTAGRAM İÇİN TIKLAYIN

yeni-microsoft-powerpoint-sunusu-102.jpg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.