18 Ekim 2024
  • İstanbul14°C
  • Ankara12°C

HAKKARİ’DEKİ MUHTARLARDAN BİR İLK

Hakkari’deki muhtarlardan bir ilk

Hakkari’de ilk defa muhtarlar Türkiye muhtarlar konfederasyonu için oy kullandılar.

12 Ekim 2024 Cumartesi 20:40

Ankara'da gerçekleştirilen Türkiye muhtarlar konfederasyonun seçimi için Hakkari muhtarlar Derneği Başkanı  Sümbül Mahallesi Muhtarı Ferdi Aksaç, Bulak Mahallesi Muhtarı Yıldırım Yılmaz, Bağlar Mahallesi Muhtarı Cebrail Arslan, Geçitli Köy Muhtarı Hamdullah Kaya Hakkâri de ilk defa Türkiye muhtarlar konfederasyonu için oy kullandılar.

Yapılan seçimde Türkiye Muhtarlar Konfederasyonu Genel Başkanı İstanbul’ dan muhtar olan Kadir Delibalta kazandı.

Sümbül Mahallesi Muhtarı Ferdi Aksaç,  Türkiye muhtarlar konfederasyonu yönetimine seçilerek Hakkari' deki muhtarları Temsil edecek.

Aksaç,” Yapılan seçim de Türkiye'deki tüm muhtarların oy birliğiyle ile Türkiye muhtarlar konfederasyonu yönetim kuruluna seçildik.

Bu Hakkâri de bir ilk Memleketimizin tanıtımı için Devletimizin imkanları ile Başkanımız ve yönetimdeki arkadaşlarla beraber muhtarlık camiasının çok daha iyi yerlere gelmesi için çalışacağız. Ayrıca bizlere desteklerini esirgemeyen başta Valimiz Ali Çelik ve Vali Yardımcısı Belediye Başkan Vekili Tayyar Emre Mahmutoğlu’na teşekkür ederiz” dedi.

whatsapp-image-2024-10-12-at-20-20-00-1.jpegwhatsapp-image-2024-10-12-at-20-20-09.jpegwhatsapp-image-2024-10-12-at-20-20-00.jpeg

 

Yorumlar
YASAL UYARI: Yazılan yorumlar hiçbir şekilde Hakkarihabertv.com’un görüş ve düşüncelerini yansıtmamaktadır. Yorumlar, yazan kişiyi bağlayıcı niteliktedir.